DETAJET E PROJEKTIT

Kategoria:

Shtepi Druri Tradicionale

Vendndodhja:

Vermosh, Shqiperi

PERSHKRIMI I PROJEKTIT

  • Shtepi tradicionale prej druri te prodhuara dhe te montuara me profesionalizem
  • Cilesi e garantuar
  • Eco Alsion eshte alternativa me e mire per ndertimet me dru
  • Kursimi i energjise deri ne 70%

KONTAKT

SH2, Vorë, Albania

+355 69 208 8099

[email protected]

Hene - Shtune: 9:00 - 18:00

Doni Nje Shtepi Druri?