DETAJET E PROJEKTIT

Kategoria:

Shtepi Druri Tradicionale

Vendndodhja:

Finale Ligure, Itali

Siperfaqe:

32 m2

PERSHKRIMI I PROJEKTIT

  • Shtepi tradicionale prej druri te prodhuara dhe te montuara me profesionalizem
  • Ndertimet me dru jnae te shpejta dhe eficente te cilat mund te ndertohen ne cdo stine te vitit pavaresisht klimes
  • Eco Alsion eshte alternativa me e mire per ndertimet me dru
  • Temperatura brenda nje shtepie druri eshte gjate gjithe vitit e kenaqshme. E fresket ne vere dhe mjaftueshtem e ngrohte ne dimer!

KONTAKT

SH2, Vorë, Albania

+355 69 208 8099

[email protected]

Hene - Shtune: 9:00 - 18:00

Doni Nje Shtepi Druri?