DETAJET E PROJEKTIT

Kategoria:

Shtepi Druri Moderne ne Telaio

Vendndodhja:

Tirane, Albania

Siperfaqe:

99 m2

PERSHKRIMI I PROJEKTIT

  • Shtepi moderne prej druri te prodhuara dhe te montuara me profesionalizem
  • Cilesi e garantuar
  • Eco Alsion eshte alternativa me e mire per ndertimet me dru
  • Kursimi i energjise deri ne 70%

KONTAKT

SH2, Vorë, Albania

+355 69 208 8099

[email protected]

Hene - Shtune: 9:00 - 18:00

Doni Nje Shtepi Druri?